Anno Creative Studio

Nullam varius porttitor augue id rutrum. Duised vehicula magna at magna tempus rhoncus then. Maecenas quis lobortis elit, nec faucibus augue.

Phasellus pellentesque mi ut mauris volutpated pellentesque. Donec id leo efficitur, bibendumed, consectetur ex.

Our Social Profile

Fotografii profesionale oferite cadou de echipa VixenStudio

Imaginea unui model de videochat este principalul criteriu dupa care se face selectia din punct de vedere estetic dar si financiar de la o fata la alta. Tocmai de aceea, serviciile de imagine sunt poate cele mai importante daca vrei sa castigi multi bani practicand acest job. Indiferent daca stii sau nu cu ce se mananca aceasta meserie, atunci cand te gandesti la termenul de videochat, primul lucru care iti vine in minte este cat de frumoase sunt modelele. Practic, definitia acestei meserii este modul de interactiune dintre o fata care practica videochatul si membrii care o viziteaza.

Deci, imaginea spune totul. Astfel, mai intai de toate, membrii viziteaza profilul unui anumit model si doar dupa ce ii vede fotografiile si ii plac, o contacteaza. Urmatorul pas este transmisiunea live pe care o are modelul cu admiratorul sau. Astfel, putem spune ca imaginea unui model de videochat  Iasi conteaza cel mai mult in aceasta meserie.

Cele de mai sus fiind spuse este de la sine inteles ca pentru a castiga multi bani in acest domeniu, serviciile foto si cele video trebuie sa fie obligatoriu profesionale. Pentru a veni in ajutorul modelelor sale, VixenStudio le daruieste acestora in mod gratuit servicii foto / video de cea mai buna calitate. Este gresit gandit ca transmisiunea live a unui model cu interlocutorul sau este cea mai importanta in videochat. Pana sa se ajunga acolo, profilul de pe site al unui model trebuie sa fie impecabil din toate punctele de vedere.

In afara de faptul ca VixenStudio pune la dispozitia modelelor o intreaga echipa care se ocupa cu serviciile foto / video exista mult mai multe persoane angajate aici care se ocupa de organizarea profilului de pe site al fetelor. Toate aceste profile trebuie analizate si construite pana la cel mai mic detaliu, de acest lucru ocupandu-se in mod special trainerii. Acestia au la baza studii minime de programare care ii ajuta sa construiasca site-ul dar au si un simt estetic aparte, incercand sa diferentieze fiecare profil in parte si finalul sa fie unul surprinzator si unic pentru toate modelele.

Scopul pe care l-a avut inca de la inceput echipa de la VixenStudio a fost acela ca modelele angajate aici sa nu se preocupe de imaginea lor, ci ele sa isi faca munca fara alte preocupari si fara investitii financiare. Ce se gaseste in spatele camerelor de filmat nu este problema lor, de asta se ocupa o intreaga echipa profesionista de traineri. Mergand dupa premiza – Ochii vad, inima cere – este foarte important ca imaginea unui model de videochat sa fie impecabila atat atunci cand se fac transmisiuni live, cat si pe profilele fiecarui model in parte.

Atunci cand practici o astfel de meserie online, nu beneficiezi de atuul de interactiune fata in fata. Tocmai de aceea, tu ca si model de videochat trebuie sa incerci pe cat se poate sa starnesti curiozitatea membrilor care viziteaza site-ul si sa iti atragi cat mai multi fani pe profilul tau. Si cum poti face asta fara sa arati foarte bine in fotografiile de calitate facute de echipa noastra profesionista de foto / video?!

In plus, ai nevoie si de trainerele care se vor ocupa de pagina ta de profil pana la cel mai mic detaliu, respectiv de alegerea unui nickname personalizat, de aranjarea perfecta a fotografiilor si videoclipurilor de care dispui dar si de prezentarea ta si a rolului pe care il joci in modul text. Nu se omite absolut nimic, scopul final fiind un portofel doldora de bani.

VixenStudio a luat in calcul toate posibilitatile prin care modelele de aici pot castiga mai multi banuti. Cei din echipa de productie care se ocupa de serviciile foto / video sunt persoane foarte de treaba, cu o rabdare inimaginabila, oameni care stiu sa isi faca meseria bine. Acestia cred doar in interactiunea fata in fata cu modelele atunci cand isi fac meseria si stiu sa scoata in evidenta de la acestea cele mai bune calitati fizice.

De aici si faptul ca fiecare fotografie facuta modelelor la VixenStudio este unica in felul ei. In plus, in toate fotografiile de pe site se observa starea de liniste si de la relaxare a modelelor, in principiu starea lor naturala de zi cu zi. Datorita faptului ca un profil de videochat trebuie sa fie actualizat frecvent este de la sine inteles ca serviciile foto / video la VixenStudio sunt destul de dese.

Si daca la inceput modelele noi sunt oarecum timide, in fotografiile recente se poate observa cu usurinta faptul ca ele devin pe parcurs mai dezinvolte si dau tot ce e mai bun pentru ca imaginea lor sa fie din ce in ce mai naturala si mai transparenta. Acest lucru se datoreaza atat colaborarii perfecte dintre model si echipa de servicii foto / video dar si datorita faptului ca ambele parti incearca sa isi faca meseria in mod perfect.

Cu scopul de a fi cei mai buni in acest domeniu de activitate, VixenStudio este intr-o continua formare profesionala, atat studioul cat si angajatii sai. Noi ne dorim sa ramanem cei mai populari iar modelele noastre cele mai cautate. Scopul final este unul precis si anume acela de a castiga cat mai multi bani, atat noi cat si angajatii nostri.

Excelam in tot ceea ce facem si acest lucru se vede in mod clar pe paginile de profil ale fetelor noastre. Daca si tu vrei sa fii cea mai buna in meseria ta, nu ezita sa ne vizitezi!

Related Posts

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact
1
👋 Ai intrebari?
👋 Buna!
Ai intrebari?